Blogové príspevky fashionformen.sk


Summer time! Čo si obliecť na festival?

Summer time! Čo si obliecť na festival?

A je to tu! Konečne sme sa všetci dočkali a odhodili zimné bundy aspoň na pár mesiacov! Leto je tu a s ním aj nové trendy, ktoré vám dnes predstavíme a veríme, že sa pri výbere svojho festivalového outfitu inšpirujete tipmi od nás. Rôzne farby, glitre, potlače, nášivky to je to, čo na lete milujem najviac. Zažiarte v svojom festivalom looku a toto leto sa určite nebojte zaexperimentovať a výjsť zo svojej ulity! Chcete sa dozviedieť viac o tom čo letí? Tak čítajte ďalej a na konci sa s vami podelíme o menšie prekvapenie a to najmä pre párty ľudí, ktorí budú mať toto leto nabitý program rôznymi akciami po celom Slovensku. 


Ako si vybrať správnu veľkosť nohavíc?

Ako si vybrať správnu veľkosť nohavíc?

Každý z nás určite pozná pocit, keď už má v košíku vybrané nohavice, no váha či ich kúpiť, lebo sa obáva či budú správne sedieť, či znovu nepríde malé číslo, či z nich nebude trčať pupok, alebo polovica zadku. Fashionformen vám poradí ako si vybrať tú správnu veľkosť, ktorá vám nie len sadne, ale taktiež ulahodí vašej postave a zakryje, čo zakryť treba. Štýl je dôležitý, no netreba zabúdať aj na pohodlie, predsa len cítiť sa ako zviazaný po celý deň, nie je vôbec príjemný pocit. S našou tabuľkou veľkostí si jednodudcho poradíte. Pripravte si svoj krajčírsky meter a poďme sa na to spolu pozrieť! 


Čo by ste mali vedieť pri výbere džínsov?

Čo by ste mali vedieť pri výbere džínsov?

Chcete sa dozvedieť aké rifle sú vhodné práve pre vás? Fashionformen vám poradí, aby ste si v pohodlí domova vybrali ten správny model riflí, ktoré ulahodia vašej postave a zakryjú aj nejedno kilečko navyše. Výber nesprávnych riflí, môže spôsobiť zbytočné starosti navyše, no s radami od nás sa vám to už viac nestane. Na našom e-shope nájdete ten najväčší výber pánskych riflí, určite si mnohé z nich zamilujete a budú tvoriť základný kúsok vo vašom šatníku. Riaďme sa pravidlom, že riflí nikdy nie je dosť! 


Jarné novinky 2022

Jarné novinky 2022!

Aj keď jar sme už pred nejakou tou chvíľkou privítali, von doteraz neprevládala tá správna jarná atmosféra. No konečne sme sa dočkali! Zimné bundy môžeme dať bokom a konečne môžeme očkom pokukávať po novinkách, ktoré nám jar 2022 prináša. Prichádza nová sezóna, tak prečo si nedopriať ? Ešte nemáte žiadnu predstavu, čo by vám do vášho šatníka padlo? Tak čítajte ďalej a zistite v čom sa bude niesť táto jar! Fashionformen vám poradí pri každej príležitosti.


Módne trendy v roku 2022!

Módne trendy v roku 2022!

Nový rok sme už úspešne privítali a tento rok vítame taktiež aj s novými trendami v obliekaní. Počuli ste už niekedy o výraze „Nový rok, nové ja“? S radosťou oznamujeme, že pánska móda v roku 2022 sa bude niesť vo farbách. Hlavné témy na molách v Paríži či v Londýne sú sústredené okolo nádeje a slobody. Zatiaľ čo minimalizmus a tlmené tóny boli hlavnou témou posledných rokov, tento rok čakajte veľkú zmenu. Tentokrát sa nebudeme riadiť heslom „menej je viac“  v roku 2022 sa dostáva do popredia heslo „viac je viac“. V našich šatníkoch uvidíme veselé farby a hravé vzory. Ste pripravení znovu sa spojiť s vonkajším svetom a s novinkami, ktoré nám prináša ? Pokračujte v čítaní a dozviete sa čo vám nesmie chýbať!


Cíť sa cool no zároveň pohodlne!

Niet nad to cítiť sa pohodlne a dobre vo svojej koži. Na to máme pre teba na našom webe dobrý typ a to sú štýlové teplákové súpravy. Jeden z najobľúbenejších hitov tejto jesene je práve 2 dielny set, ktorý si môžeš obliecť do mesta k bielym teniskám alebo aj k večernému pozeraniu filmu doma, všetko je len na tvojej fantázii a na tom čo si vyberieš ty! S našou súpravou budeš CHIC nie len na jeseň, ale počas celého roka. Fantázii sa predsa medze nekladú a dávno už neplatí to, že tepláky do mesta nepatria! Súpravy sú tou najlepšiou kombináciou komfortu a štýlovosti.


Čím obdarovať vašu polovičku na Vianoce?

Čím obdarovať vašu polovičku na Vianoce?

Krásny čas ligotavých svetiel, punču, stromčekov a pohodlia s rodinou už čoskoro máme tu. Vianoce už máme za rohom a vy stále váhate čo kúpiť vašej drahej polovičke? V tomto článku sa dozviete, aké vianočné darčeky najviac potešia každého muža a čím mu vyčarujete úsmev na tvári pod vianočným stromčekom. Nestrácajte zbytočne čas hľadaním po rôznych obchodoch, ale radšej investujte do niečoho, čo bude stáť za to. Čítajte ďalej a inšpirujte sa pri tejto nákupnej horúčke pred Vianocami, predsa len čas sa už nenávratne kráti. 


Menej je niekedy viac!

Menej je niekedy viac!

Čo je pre vás najdôležitejšou časťou vášho šatníka? Zimný kabát? Topánky? Nohavice s potlačou? Košele s kubánskymi golierom v rôznych farbách? V dnešnom článku sa vám budeme snažiť ukázať a dokázať, že menej je v skutočnosti naozaj viac! Ak chcete vylepšiť váš šatník tak čítajte ďalej a inšpirujte sa do budúcna a naučte sa pracovať s jednoduchými kúskami. 


Tieto kúsky musí mať v šatníku každý štýlový muž!

Tieto kúsky musí mať v šatníku každý štýlový muž!

Nie je žiadným tajomstvom, že módne hity a to čo práve letí sa mení takmer zo dňa na deň a preto nie je nič zlé na tom chcieť kráčať s aktuálnymi trendami a stíhať ich. Existujú však kúsky oblečenia, ktoré by mal mať vo svojom šatníku každý muž, bez ohľadu na to, ako sa módny svet mení každú sezónu. Tieto veci sa vám zíjdu stále bez ohľadu na to či pôjdete do práce, alebo na drink do mesta. Tieto kúsky sú nadčasové a nikdy nevýjdu z módy, čo znamená, že ani budúcu sezónu sa vo vašom šatniku nestratia. Ak sa chceš dozvedieť viac o tom čo je v šatníku nepostrádateľné tak čítaj ďalej. 


Aké sú trendy na zimu 2021?

Aké sú trendy na zimu 2021?

"Módu si môžete kúpiť, no štýl ten musíte mať." Byť štýlový do istej miery znamená aj držať sa dnešných trendov, tak v dnešnom článku by som vám chcela priblížiť čo túto zimu letí a v čom budete trendy aj vy! Samozrejme slepé nasledovanie každého trendu, nie je receptom na dobrý štýl a taktiež by to určite spôsobilo aj krach peňaženky. Základom k úspechu teda je rozlišovať pár dňové výstrelky a dlhotrvajúcu klasiku. Preto sme si pre vás pripravili výber pánskeho oblečenia, ktoré sa oplatí začleniť do vášho šatníka. Tieto trendy sa budú niesť v roku 2021 po celú zimu! 


Ako správne nosiť rifľovú bundu?

Coco Chanel raz povedala, že každá žena by mala mať v svojom šatníku čierne šaty a tak isto je to s chlapom a rifľovou bundou.Jeseň už máme tu a chodníky, či cesty nám zdobia krásne farebné listy. Čo tak si ozdobiť aj svoj šatník a to novou denim bundou, ktorá je do týchto jesenných dní ako stvorená? Tak teraz si na tom správnom mieste! 


Jeseň sa blíži – tieto štýlové kúsky ti nesmú chýbať!

Jeseň sa blíži – tieto štýlové kúsky ti nesmú chýbať!

Aj tebe sa zdá, že to leto akosi rýchlo uletelo a už tu čochvíľa máme jeseň? Toto tradične mrzuté obdobie roka si môžeš zlepšiť napríklad tak, že si dopraješ pár nových kúskov do šatníka. Ktoré sú to a prečo ich jednoducho musíš mať vo svojej výbave aj ty?


Kupuješ nové slnečné okuliare? Na tieto časté chyby si dávaj pozor!

Kupuješ nové slnečné okuliare? Na tieto časté chyby si dávaj pozor!

V našom nedávnom článku o tom, ktoré doplnky majú ženy na mužoch najradšej, sme spomínali aj okuliare. Tie bez debaty patria medzi najdôležitejšie prvky outfitu, keďže dokážu výrazným spôsobom formovať tvoj image. Na jednej strane môžu z teba spraviť boha krásy, no na druhej vedia značne poškodiť tvoj štýl a spôsobiť, že budeš vyzerať doslova smiešne. Všetko je to o správnom výbere konkrétneho modelu. Na čo si pri ňom dávať pozor?


Ktorými doplnkami naozaj ohúriš ženy a ktoré by si mal radšej zahodiť do koša?

Ktorými doplnkami naozaj ohúriš ženy a ktoré by si mal radšej zahodiť do koša?

Keď sa opýtaš žien, čo je na chlapoch najpríťažlivejšie, jednou z odpovedí budú určite vhodne zvolené doplnky. Ženy jednoducho milujú hodinky, náramky a ďalšie drobnosti, ktoré v ich očiach zohrávajú veľkú úlohu. Ale pozor! Nie je doplnok ako doplnok. Čo sa naozaj oplatí zaradiť do outfitu a naopak, čím odradíš nežné pohlavie na kilometre ďaleko? Spýtali sme sa našich kamarátok, ktoré nám poskytli cenné odpovede!


Pozri, čo nosia hollywoodske celebrity: tieto kúsky sú IN!

Pozri, čo nosia hollywoodske celebrity: tieto kúsky sú IN!

Chcete byť trendy a zaujať svojím outfitom všade, kde sa objavíte? Do svojho šatníka nemusíte investovať stovky či tisícky eur. Aj samotné hollywoodske celebrity dokazujú, že jednoduchosť a praktickosť často vyhráva nad prečačkanou eleganciou.


V ktorých outfitoch sú muži najpríťažlivejší? Zistili sme názor žien

V ktorých outfitoch sú muži najpríťažlivejší? Zistili sme názor žien

Chcete sa cítiť sebavedomo a pútať pohľady žien? V takom prípade sa nezaobídete bez správneho outfitu. Na internete je možné nájsť množstvo rád, ako správne kombinovať jednotlivé kúsky oblečenia, no máte istotu, že budú naozaj fungovať? My sme radšej zvolili priamočiarejší prístup – oslovili sme sexi baby v našom okolí a spýtali sme sa ich, aké outfity preferujú na mužoch najviac ony. A toto je výsledok nášho prieskumu...


Zahrejte sa v zime s trendy kabátmi od nás!

Zahrejte sa v zime s trendy kabátmi od nás!

Vonku primŕza, zima už definitívne vyhrala nad poslednými teplými dňami jesene a vy stále mrznete v prechodnej bunde? Je na čase ju vymeniť za teplý a štýlový kabát! V skvelom flanelovom kabáte z našej ponuky vám nielenže nebude zima, ale v ňom tiež zažiarite. Odhoďte preto nudné stereotypy a vydajte sa kreatívnou cestou. Dnes vám ukážeme, ako na to!


Vyberte si nadčasovú parku a zostaňte v teple

Vyberte si nadčasovú parku a zostaňte v teple

Parka je jedným z najbežnejších typov vrchného odevu medzi mladšími aj staršími. V móde je však s menšími obmenami už niekoľko desaťročí. Najprv bola vojenským odevom, po druhej svetovej vojne si našla svoje miesto aj v šatníku obyčajných ľudí. A prečo je taká obľúbená? Je to jednoduché: tento kúsok vo vašom šatníku kombinuje pohodlie a štýl a dá sa kombinovať s rôznymi odevmi.


Ako si jednoducho vybrať správnu veľkosť nohavíc?

Ako si jednoducho vybrať správnu veľkosť nohavíc?

Aj vás desí výber vhodnej veľkosti nohavíc cez internet? Nemusí to byť až také zložité, ako to na prvý pohľad vyzerá. Stačí len správne zmerať svoje miery a presne padnúca veľkosť nohavíc je na svete. Dnes vám priblížime spôsob, akým to spraviť tak, aby ste už nemuseli váhať, či nebudú vaše nohavice v páse priúzke alebo celkovo pridlhé. Pomôže nám naša tabuľka veľkostí. Poďme spolu na to! 


ČO SI OBLIECŤ NA PRACOVNÝ POHOVOR, ABY STE ZABODOVALI?

ČO SI OBLIECŤ NA PRACOVNÝ POHOVOR, ABY STE ZABODOVALI?

Aký je najlepší odev na pracovný pohovor? Odpoveď sa bude líšiť v závislosti od typu práce a spoločnosti, u ktorej sa budete uchádzať o prácu. Vždy sa však potrebujete obliecť tak, aby ste urobili čo najlepší dojem. Oblečenie pre pohovor by sa malo vyberať naozaj premyslene. Správny outfit je dôležitý, pretože prvý úsudok, ktorý si o vás urobí anketár, bude založený na tom, ako vyzeráte a čo máte na sebe.


RIFĽOVÁ KOŠEĽA - NUTNOSŤ V ŠATNÍKU KAŽDÉHO ŠTÝLOVÉHO MUŽA

RIFĽOVÁ KOŠEĽA - NUTNOSŤ V ŠATNÍKU KAŽDÉHO ŠTÝLOVÉHO MUŽA

Džínsovina je moderným módnym doplnkom, ale nebolo to tak vždy. V skutočnosti džínsovina podlieha módnym vzostupom a pádom a časom sa významne vyvíja. Našťastie, teraz je horúcim trendom, a tak by nemala chýbať v šatníku žiadneho muža. Napríklad vo forme trendy riflovej košele.


SKINNY RIFLE SÚ ZÁKLADOM ŠATNÍKA KAŽDÉHO MUŽA

SKINNY RIFLE SÚ ZÁKLADOM ŠATNÍKA KAŽDÉHO MUŽA

Skinny džínsy už dávno nie sú len trendom, ale nutnou výbavou pre všetkých štýlových mužov! Ale napriek ich nesmiernej popularite, mnohí stále považujú tento moderný džínsový dizajn za výzvu. Dnes vás však presvedčíme o tom, že výber a kombinovanie tohto nadčasového kúsku nie je žiadna veľká veda a Skinny rifle môže nosiť naozaj každý.


SPRÁVNE ZVOLENÉ NOHAVICE DODAJÚ ORIGINÁLNY CHARAKTER KAŽDÉMU OUTFITU!

SPRÁVNE ZVOLENÉ NOHAVICE DODAJÚ ORIGINÁLNY CHARAKTER KAŽDÉMU OUTFITU!

Nohavice sú základným kúskom vášho šatníka, ktorý môže výrazne formovať celý výsledný outfit a dať mu originálny ráz. Najstaršie známe nohavice boli nájdené na cintoríne v Yanghai v Turpane, Sin-ťiangu, v západnej Číne a datované boli do obdobia medzi 10. a 13. storočím pred naším letopočtom. Vyrobené boli z vlny, nohavice mali rovný strih na nohách a široký sed a boli pravdepodobne zhotovené účelne - pre jazdu na koňoch.


LUXUSNÉ KOMPLETY, KTORÉ VÁS OČARIA!

LUXUSNÉ KOMPLETY, KTORÉ VÁS OČARIA!

Elegantné komplety nohavíc a vesty pre mužov, ktorí majú štýl a chcú byť vždy IN. Dnes tu máme pre Vás blog o elegantných kompletoch, ktoré sa dajú využiť ako spoločenské oblečenie, ale aj na formálne pracovné stretnutia. Hodia sa k tomu doplnky napríklad kravata, ale vyzerá to štýlovo aj bez akýchkoľvek doplnkov. Komplety a nohavice sú pre Vás pripravené vo viacerých farbách s rôznym vzorom. Ako spoločenský komplet sa viac hodí bez vzoru, ale ani jemným vzorom nič nepokazíte.


MIKINY, KTORÝM PROSTE NEODOLÁŠ!

MIKINY, KTORÝM PROSTE NEODOLÁŠ!

Ktorý druh oblečenia vidíte najviac pri prechádzke mestom, v nákupných centrách, na futbalových štadiónoch a najmä v školách? Medzi najpreferovanejšie kúsky oblečenia bude rozhodne patriť mikina, ktorá vo Vašom šatníku určite je a nesmie chýbať! Je obľúbenou voľbou najmä mladšej generácie, no vďaka svojej flexibilite je vhodná ako pre najmenších, tak aj pre starších.


NAŠE ZIMNÉ BUNDY SI PROSTE ZAMILUJEŠ!

NAŠE ZIMNÉ BUNDY SI PROSTE ZAMILUJEŠ!

Keďže letné dni a noci sú nenávratne preč, potrebujeme zmenu. Zmenu v našom šatníku. V takomto chladnom a mrazivom počasí nás zahreje len kvalitná zimná bunda. Zimná bunda je neodmysliteľnou súčasťou šatníka každého z nás. Pri výbere tej správnej zimnej bundy musíme byť obzvlášť pozorní. Okrem peknej bundy, ktorá nám doladí celý outfit potrebujeme bundu, ktorá nás kvalitne zahreje.


EXKLUZÍVNE RIFLOVÉ A FLANELOVÉ KOŠELE

EXKLUZÍVNE RIFLOVÉ A FLANELOVÉ KOŠELE

Rifľové košele sú v kurze! Dnes sme si pre Vás pripravili blog, ktorý Vás určite zaújme, pretože rifľové a flanelové košele proste nesmú chýbať vo Vašom šatníku. Páni, pokiaľ si chcete neformálne vyraziť na stretnutie s kamarátmi, rifľová košeľa bude určite skvelou súčasťou Vášho outfitu. Je totiž veľmi praktická, všestranná a mužná. Košele si môžete vybrať v rôznej farbe, strihu z našej bohatej ponuky.


PÁNSKE RIFLE 2Y PREMIUM DO KAŽDÉHO POČASIA

PÁNSKE RIFLE 2Y PREMIUM DO KAŽDÉHO POČASIA

Pánske rifle s dierami alebo potrhané pánske rifle sú obľúbeným hitom posledných pár rokov a ešte dlho ostanú v obľube, preto by ste si mali vybrať z našej bohatej ponuky. Roztrhané rifle sú kúskom, ktorý sa v posledných rokoch teší stále väčšej popularite a nemal by chýbať v šatníku nikoho, kto sa rád oblieka podľa najnovších trendov.


V KOŠELI OD FASHIONFORMEN SA CÍTIŠ SUPER KAŽDÝ DEŇ

V KOŠELI OD FASHIONFORMEN SA CÍTIŠ SUPER KAŽDÝ DEŇ

Potrebujete košeľu? Jedna určite nestačí. Každá príležitosť je špecifická, a preto s jedným modelom košele v šatníku nie je možné vyhovieť všetkým formálnym požiadavkám. Každý muž by mal vlastniť najmenej tieto 3 druhy košele: formálne, business a voľnočasové. My sme si pre Vás pripravili pár jedinečných kúskov košieľ na mieru z našej bohatej ponuky. Veríme, že si nejakú obľúbite.


Jedinečné pánske kardigány - buď IN aj ty!

Jedinečné pánske kardigány - buď IN aj ty!

Napriek tomu, že sú muži o čosi otužilejší ako ženy, aj ich sa týka nastupujúca chladná sezóna. Je najvyšší čas skontrolovať stav teplejšieho oblečenia, ktoré nosíme do práce alebo aj počas voľných víkendov či párty. Okrem kabátov alebo zimnej bundy budete určite potrebovať ešte aspoň jednu vrstvu. Nahraďte svoju starú mikinu novým a elegantným kardigánom alebo svetrom ako správny gentleman.


Atraktívny muž v štýlovom svetri – lákadlo pre ženské oči!

Atraktívny muž v štýlovom svetri – lákadlo pre ženské oči!

Dobrý sveter je jedným z najpohodlnejších druhov oblečenia, aký môžeme nosiť. Na rozdiel od iného zimného oblečenia nám ponúka bezkonkurenčné teplo. Kvalitný pánsky sveter dodáva váhu štíhlejšej postave a zároveň pomáha zakryť hrubšiu postavu. Či sa už rozhodneme pre pohodlie alebo eleganciu, nemôžeme ním nič pokaziť.
Poznáme rôzne druhy štýlov, farieb a úpletov svetrov. Poďme sa na nich spoločne pozrieť, aby ste si pri nákupe vedeli vybrať ten, ktorý Vám najviac sadne.


Pánske kraťasy nie len pre horúce letné dni.

Pánske kraťasy nie len pre horúce letné dni.

Môže sa zdať, že horúce letné dni príliš neprajú štýlovej pánskej móde. Počas nich máme pocit, že chceme siahnuť radšej po vítanom ochladení, než po látke, ktorá bude predstavovať len ďalšie zadržiavanie tepla. Leto však nemusí znamenať koniec – je predsa čas siahnuť po kraťasoch a krátkych nohaviciach, ktoré prinesú do šatníka i počas sparných dní svieži závan. Ich výhodou je skvelá kombinácia materiálu a nápaditého dizajnu, ktorá nepredstavuje ďalší zbytočný izolant. Siahnuť môžete po širokom výbere a mnohých variáciách materiálov a strhnúť tak zaužívané zásady o nefunkčnosti pánskeho oblečenia počas dní, kedy stúpa ortuť teplomera nebezpečne vysoko.


Pánske roztrhané džínsy - sexi a štýlové zároveň.

Pánske roztrhané džínsy - sexi a štýlové zároveň.

Roztrhané džínsy sú kúskom, ktorý sa v posledných rokoch teší stále väčšej popularite a nemal by chýbať v šatníku nikoho, kto sa rád oblieka podľa najnovších trendov. Tak ako väčšina oblečenia i roztrhané džínsy prešli určitým vývojom, ktorý sa podpísal na dizajne, ktorý poznáme dnes. Už to nie sú len kúsky s jednoduchými dierami na kolenách či v oblasti stehien. Dnes poznáme roztrhané džínsy ako sofistikovaný kúsok, ktorý premyslené diery a záplaty posúvajú na novú úroveň.


Pánske tričká - univerzálne aj originálne.

Pánske tričká - univerzálne aj originálne.

Pánske tričko je univerzálnym kúskom každého šatníka a nezáleží na tom, či ich delíme podľa pohlavia, životného štýlu či módnemu vkusu. Hoci sa móda mení niekoľkokrát za rok a módne trendy prichádzajú a odchádzajú s raketovým tempom, tričko ostáva pevnou stálicou, po ktorej môžeme siahnuť za každých okolností. jeho obrovskou výhodou, pre ktorú si drží svoje stabilné postavenie, je univerzálnosť a široká variabilita nielen strihov, ale i materiálov a štýlov.


Štýlové pánske nohavice pre elegantný mestský štýl

Štýlové pánske nohavice pre elegantný mestský štýl

Chlapi ruku na srdce! Čo v móde vystihuje muža viac, ako pánske nohavice? Už niekoľko storočí sú neodmysliteľnou súčasťou našich pánskych šatníkov. I keď, taký otužilý Škót tam nájde aj sukňu, teda kilt. Vráťme sa však späť k väčšine mužského sveta a do dnešnej doby.

Influence